Avaliações de Kitchen Queen Deventer

Avaliações recentes

5.0
Bilderbeek
28 agosto 2022

we moesten lang wachten, onze bestelling via de website leek vergeten, pas na telefoneren werd er bezorgd de kwaliteit van het geleverde viel gezien de prijs tegen

MvdB
20 agosto 2022
Marianne
11 agosto 2022

Het was weer heerlijk genieten van de Gado Gado, zeker met deze temperaturen.

Jan
20 julho 2022

Heerlijke saté en rendang. Wel aan de prijs maar de kwaliteit maakt dat waar

Ben Bernabela
18 julho 2022

Het Rendang was te droog veel te weinig saus Het sate was lekker veel te weinig saus De kroepoek was helemaal zacht geworden door dat het in de saus bij de sate zat Vriendelijke Groet Ben

Marianne
14 julho 2022

We hebben weer heerlijk genoten van de Gado Gado met rijst.

B
11 abril 2022

Heerlijk gegeten! :) Hier gaan we vaker bestellen!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Derkje
30 março 2022

Heerlijke rijsttafel!

Shirley
25 março 2022

Heerlijk gegeten, niks op aan te merken!

Niels
25 fevereiro 2022

We hadden een rijsttafel voor 2 personen, maar het waren maar kleine porties! Best duur, en weinig eten!

Willeke
14 fevereiro 2022

Het was weer erg lekker! Aanrader! (Alleen de sla onder de gerechten zou ik weglaten. Die wordt slap)

Erwin
30 janeiro 2022

Als altijd weer super lekker gegeten. Weinig poespas, maar gewoon puur. Een aanwinst voor Deventer!

Liz
23 janeiro 2022

Heerlijk!

Verhoeve
23 janeiro 2022

Wij waren nieuwsgierig, want we hadden nog nooit bij de Kitchen Queen besteld. Maar de kwaliteit, de smaak, de porties en de presentatie vielen ons erg tegen. Het was te weinig, niet lekker, niet vers en daarom veel te duur. We hebben het gewoon niet opgegeten en moesten het weggooien. Om een voorbeeld te geven: er zaten letterlijk maar 9 garnalen in de Udan Saus Padang; de gado gado had geen smaak, en lag onverzorgd in een waterige pindasaus; de tempeh proefde niet vers, de nasi goreng was zompig; kortom, echt niet wat we verwachten voor 65 euro. We hopen dat dit een eenmalige misser was - misschien was er personeel uitgevallen door corona of zo. Daarom hopen we dat Kitchen Queen contact met ons opneemt om dit recht te zetten. (er is geen direct mailadres, vandaar dat we het via deze weg proberen.) Want we zetten liever een positieve recensie neer!

Marian
22 janeiro 2022

Rijsttafels afgehaald met echt ontzettend heerlijke gerechten. Binnenkort ga ik in het restaurant eten als het weer open is.

Peter
9 janeiro 2022

Het eten was heerlijk en de porties waren ruim genoeg. De vriendelijke bezorger kwam een deel van de bestelling dat hij vergeten was, een paar minuten later alsnog brengen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Douma
20 dezembro 2021

Het eten was erg lekker!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bert
17 outubro 2021
Frank Hulscher
17 outubro 2021
Riet van Vlijmen
3 outubro 2021

Heerlijke verfijnde vegetarische rijsttafel en kleine loempia’s. We hebben genoten. Gaan we vaker doen.

Manon
23 agosto 2021

Zeer vriendelijke bezorgster. Het eten is altijd heerlijk! Wij bestellen hier graag. Eten is ook netjes verpakt. De soep zou de volgende keer wel iets warmer mogen en het rundvlees mag wat ons betreft wel pittiger :)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bas Van Wel
7 agosto 2021

Dank voor de heerlijke maaltijd. Een iets zachtere Rendang zou nog lekkerder zijn

Avelinda
1 agosto 2021

De gewone en de vegetarische rijsttafel besteld.Smaakte weer heerlijk:vers en gevarieerd.Voldoende voor 4 personen.Tijdig bezorgd ondanks drukte.Goede aanwinst voor Deventer!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

J.Vendelbosch
23 julho 2021

De rendang is ronduit slecht. U zult mij niet meer zuen

Manon
15 julho 2021

Heerlijk eten. En netjes contact met ons opgenomen wegens vertraging bezorging door overmacht.

Marion
18 junho 2021

Erg lekker en de bezorgtijd was ook goed!

Cees
5 junho 2021

Smaakt weer even lekker als altijd. Queens, bedankt!

Jarno
1 junho 2021
Rudi
10 maio 2021

vegetarische rijsttafel mag wel wat pittiger. De tempeh en tahu gerechten waren fantastisch. Van de groente gerechten mag er één wel wat pittger. Bezorging was TOP!!

Bas
26 abril 2021

De sate had een beetje vreemde bijsmaak

Wil
17 abril 2021

Heerlijk gegeten. Prima kwaliteit.

Van Ingen
8 abril 2021

2 rijsttafels vlees en vegetarisch besteld en het was weer heerlijk. Bezorging was keurig op tijd😉👍

Jeannette
29 março 2021

Grote porties, heerlijk eten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Maturbongs
29 março 2021

Heerlijk gegeten! Het etenwas heerlijk, goed v smaak. Mals vlees, goed gekruid. Zeker de moeite waard!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Koen
29 março 2021

We hebben echt heerlijk gegeten!! Komen snel een keer terug.

Lotte
28 março 2021

Voor t eerst besteld: Heerlijk vers eten. We hadden van alles wat, oa: De garnalen waren super van smaak en mooie portie. Rendang was heerlijk en grote portie. De wok kip was lekker, portie wel wat aan kleine kant maar ook passende lagere prijs. Kortom een aanrader, de volgende keer gaan we voor de rijsttafel!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

GD
21 março 2021
Veldhuis
20 março 2021

De vega rijsttafel is erg goed bevallen! Enkele tips: kroepoek wordt slof bij de saté, graag apart verpakken. De sla onder sommige gerechten, zoals de loempia’s, ziet er niet fris uit door het warme gerecht er bovenop. Verder erg lekker!

Dianna en Jan
15 março 2021

We hebben genoten van de loempia's en rijsttafel. Verschillende smakelijke gerechten, goed klaargemaakt, lekkere knapperige groenten. Aanrader, gaan we vaker doen!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Remko
7 março 2021

Het was weer heerlijk.

Daniel
27 fevereiro 2021
Abel
25 fevereiro 2021

Erg lekker

WE
14 fevereiro 2021

Heerlijk! Echt een ontzettende aanrader!

Harm
13 fevereiro 2021

Voor Indonesisch eten was de smaak iets te vlak. Er hadden meer authentieke kruiden gebruikt mogen worden.

Van Ingen
30 janeiro 2021

Heerlijk gegeten! We hadden de rijsttafels, ook de vegetarische schotel. Complimenten voor de kok. De bezorging was stipt op tijd. Kortom een goede/uitstekende ervaring. We gaan zeker vaker bestellen.

Els
29 janeiro 2021

Niet heel bijzonder.

Krizia
29 janeiro 2021

Hee hallo! Ik heb voor de tweede keer heeerlijk genoten van het kip gerecht. Mijn vriend probeerde dit keer de gebakken of gefrituurde vis, het was iets anders dan dat hij had voorgesteld. Hij vond het erg hard en moeilijk te eten. We zijn beide dol op de noodles met groenten! Volgende keer liever de kip of een ander gerecht. Dank voor de 0.0 biertjes! 🙏🏼✨

Olof Vlasblom
28 janeiro 2021

Geweldig lekker eten even terug op vakantie in eigen land je proef de smaak geur van Indonesië

Jan de Jong
28 janeiro 2021

We hadden de rijsttafel deze was lekker en genoeg voor 2, extra bijgenomen sateh en garnalen, beide bijzonder lekker

Jouri Verhoeven
24 janeiro 2021

Ik bestel geregeld bij Kitchen Queen. Onze persoonlijke favoriet is de kip, maar ook de andere gerechten worden duidelijk bereid door mensen met een achtergrond in deze keuken en bereiding. Erg lekker, goede porties en bezorging.

Edith
23 janeiro 2021

Heel erg lekker!

Cees
23 janeiro 2021

We hebben genoten van de vegetarische rijsttafel. Meer dan genoeg voor twee personen. Goede variatie, veel smaak, sommige gerechten wat pittiger. Heerlijk!

Lems
22 janeiro 2021

Heerlijke authentieke Indonesische smaak. Goeie porties. Voor herhaling vatbaar.

Marlies
22 janeiro 2021

Heerlijk rijsttafel gehad!

Miranda
18 janeiro 2021

Héérlijke eerlijke smaken

Anoniem
2 janeiro 2020
Maud
2 janeiro 2020

Het was precies op tijd en nog lekker warm. De rendang was overheerlijk met de gebakken rijst en groenten. Echt de beste die we ooit hebben gegeten. De soto ayam was een beetje flauw, die mag de volgende keer wel iets meer smaak hebben. Maar over het algemeen was het top!

Wendy Draaisma
2 janeiro 2020

Heerlijk eten afgehaald. Een aanrader

Bas
30 dezembro 2020

Gewoon heerlijk. Zou fijn zijn als je pittigheidsgraad kunt aangeven. De eieren waren niet voor beginners

Jan
26 dezembro 2020

Lekker hoor!

Patricia
13 dezembro 2020

Authentiek, heerlijk gegeten!

Bram Boer
13 dezembro 2020

Heerlijk eten. Met name de Gadogado was subliem.

Jet
10 dezembro 2020

Het eten was super! Meer dan genoeg en heel gevarieerd. We hebben gesmuld!

Sonja Rothe
7 dezembro 2020

als binnenstad bewoner is Kitchen Queen een verademing voor de binnenstad. Inderdaad de echte Indonesische smaak en kruiden. Misschien rekening houden met diabetes patiënten door beperkte toevoeging van suiker of suikerhoudende kruiden.

Wouter
28 novembro 2020
E.
27 novembro 2020

Lekker eten, super rijsttafel,, zelf opgehaald.

Nadia
22 novembro 2020

Aardige eigenaar, porties zijn voldoende en heel lekker

Worm
20 novembro 2020

Slecht verpakt. Tas vol,olie . Daardoor eten te droog. Porties klein voor 2 personen

Roel en Doro
13 novembro 2020

We hadden twee rijsttafels besteld. Het was echt meer dan genoeg en we hielden nog een tweede maaltijd over. We hebben heerlijk gegeten! Heel lekker!

Avelinda Mooibroek
11 novembro 2020

Heerlijk eten;vers,niet te zout en authentiek gekruid.Rendang mals.Groenten met een lekkere bite.De tempeh een aanrader! Bezorgd op de afgesproken tijd. Had iets warmer mogen zijn,maar dat deed aan de smaak niets af. Wij zijn fan!

Chris
8 novembro 2020
Ingrid
8 novembro 2020

Het was heerlijk. Het ziet er goed uit en smaakt erg lekker. Zeker aanrader!

Ike
6 novembro 2020

Heerlijk gegeten verrassing dat de witte rijst met klapper was. Toch nog even ( zonder de emping en sla) in de magnetron. Dank!

Ellen
31 outubro 2020

Op de minuut af de juiste tijd en, belangrijker, zalig eten!

Dee
29 outubro 2020

Supersnel, erg smakelijke rijsttafel. Niet pittig, wel goede smaken! Sympathieke lui.

Chanine
25 outubro 2020

Na een wandeling door Deventer hier terecht gekomen om eten af te halen. In het restaurant rook het heerlijk! Het eten was goed van smaak en lekker vers!

Rob Voeten
23 outubro 2020

De bestelling was op tijd, het waren ruime porties maar het voornaamste: we hebben heerlijk gegeten😋

Daan
19 outubro 2020

Erg lekkere rijsttafel afgehaald. Eten was warm en goed verpakt. Was ruim voldoende voor 2 personen.

Justin
17 outubro 2020

Bezorging was op zich prima, alleen ruim 20 minuten eerder dan besteld. Was gelukkig net thuis.

Martin Geuzendam
14 outubro 2020

Heerlijk gegeten! Aanwinst voor de Nieuwstraat... :)