Beoordelingen van Kitchen Queen Deventer

Recente recensies van Kitchen Queen Deventer

5 sterren na 39 reviews

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Echt een ontzettende aanrader!

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor Indonesisch eten was de smaak iets te vlak. Er hadden meer authentieke kruiden gebruikt mogen worden.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! We hadden de rijsttafels, ook de vegetarische schotel. Complimenten voor de kok. De bezorging was stipt op tijd. Kortom een goede/uitstekende ervaring. We gaan zeker vaker bestellen.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet heel bijzonder.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Hee hallo! Ik heb voor de tweede keer heeerlijk genoten van het kip gerecht. Mijn vriend probeerde dit keer de gebakken of gefrituurde vis, het was iets anders dan dat hij had voorgesteld. Hij vond het erg hard en moeilijk te eten. We zijn beide dol op de noodles met groenten! Volgende keer liever de kip of een ander gerecht. Dank voor de 0.0 biertjes! 🙏🏼✨

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Geweldig lekker eten even terug op vakantie in eigen land je proef de smaak geur van Indonesië

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden de rijsttafel deze was lekker en genoeg voor 2, extra bijgenomen sateh en garnalen, beide bijzonder lekker

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel geregeld bij Kitchen Queen. Onze persoonlijke favoriet is de kip, maar ook de andere gerechten worden duidelijk bereid door mensen met een achtergrond in deze keuken en bereiding. Erg lekker, goede porties en bezorging.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel erg lekker!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben genoten van de vegetarische rijsttafel. Meer dan genoeg voor twee personen. Goede variatie, veel smaak, sommige gerechten wat pittiger. Heerlijk!

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke authentieke Indonesische smaak. Goeie porties. Voor herhaling vatbaar.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk rijsttafel gehad!

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Héérlijke eerlijke smaken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was precies op tijd en nog lekker warm. De rendang was overheerlijk met de gebakken rijst en groenten. Echt de beste die we ooit hebben gegeten. De soto ayam was een beetje flauw, die mag de volgende keer wel iets meer smaak hebben. Maar over het algemeen was het top!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten afgehaald. Een aanrader

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon heerlijk. Zou fijn zijn als je pittigheidsgraad kunt aangeven. De eieren waren niet voor beginners

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker hoor!

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Authentiek, heerlijk gegeten!

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Met name de Gadogado was subliem.

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was super! Meer dan genoeg en heel gevarieerd. We hebben gesmuld!

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

als binnenstad bewoner is Kitchen Queen een verademing voor de binnenstad. Inderdaad de echte Indonesische smaak en kruiden. Misschien rekening houden met diabetes patiënten door beperkte toevoeging van suiker of suikerhoudende kruiden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, super rijsttafel,, zelf opgehaald.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Aardige eigenaar, porties zijn voldoende en heel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Slecht verpakt. Tas vol,olie . Daardoor eten te droog. Porties klein voor 2 personen

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden twee rijsttafels besteld. Het was echt meer dan genoeg en we hielden nog een tweede maaltijd over. We hebben heerlijk gegeten! Heel lekker!

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten;vers,niet te zout en authentiek gekruid.Rendang mals.Groenten met een lekkere bite.De tempeh een aanrader! Bezorgd op de afgesproken tijd. Had iets warmer mogen zijn,maar dat deed aan de smaak niets af. Wij zijn fan!

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. Het ziet er goed uit en smaakt erg lekker. Zeker aanrader!

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten verrassing dat de witte rijst met klapper was. Toch nog even ( zonder de emping en sla) in de magnetron. Dank!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de minuut af de juiste tijd en, belangrijker, zalig eten!

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel, erg smakelijke rijsttafel. Niet pittig, wel goede smaken! Sympathieke lui.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Na een wandeling door Deventer hier terecht gekomen om eten af te halen. In het restaurant rook het heerlijk! Het eten was goed van smaak en lekker vers!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was op tijd, het waren ruime porties maar het voornaamste: we hebben heerlijk gegeten😋

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere rijsttafel afgehaald. Eten was warm en goed verpakt. Was ruim voldoende voor 2 personen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was op zich prima, alleen ruim 20 minuten eerder dan besteld. Was gelukkig net thuis.

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Aanwinst voor de Nieuwstraat... :)